Over VD Horst Klusbedrijf

Heeft u een dakspecialist nodig? Wij zijn altijd snel op locatie en ook rekenen geen voorrijkosten voor het maken van een offerte!

Over ons, hoe wij altijd goed voor uw dak kunnen en willen zorgen

Uw dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw huis, en daarom moet er goed voor gezorgd worden. En dat is onze missie: Wij zorgen goed voor uw dak en portemonnee. Hoewel dit eenvoudig lijkt, is het voor ons essentieel. Een goed verzorgd dak betekent namelijk dat u altijd met een gerust hart onder uw dak kunt wonen. Dat doen we met ervaren vaklui die snel en efficiënt kunnen werken. Hierdoor houden we de kosten laag en zorgen we daarmee dat uw dak er altijd perfect bij ligt.

Wij bieden hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven, en tot wel 10 jaar garantie

Om onze missie zo goed mogelijk uit te voeren, zijn scherpe tarieven belangrijk. Wij begrijpen namelijk dat uw portemonnee ook een belangrijke factor is bij onderhoud en reparaties. Daarom zorgen we dat we snel en efficiënt werken, wat voor u de kosten laag houdt. Ook zorgen we met onze gratis dakinspecties dat onderhoud en reparaties tijdig plaatsvinden, en dus betaalbaar blijven. Bovendien garanderen we onze kwaliteit door op onze werkzaamheden tot 10 jaar garantie te geven. Dat zorgt voor goede zorg voor uw dak, en rust en zekerheid voor u.

We hebben meer dan 25 jaar ervaring en vakmanschap

We kunnen bescheiden zeggen dat we goed zijn in ons vak. Dit komt doordat we meer dan 25 jaar met ons vak bezig zijn en daardoor alle klussen makkelijk en efficiënt uitvoeren. Door onze passie voor het vak en onze 25 jaar ervaring, leveren we niets anders dan uitstekend vakmanschap tegen een scherp tarief. Daarmee zorgen we dat uw dak altijd perfect is aangelegd en uitstekend is onderhouden. Ook reparaties voeren we grondig en duurzaam uit, zodat uw dak weer lang mee kan. Dat is wat vakmanschap voor ons inhoudt, en waar u op mag rekenen.

Met 24/7 spoedservice en onze gratis dakinspectie mag u altijd op ons rekenen

U kunt dus al meer dan 25 jaar op ons rekenen. Altijd. Bijvoorbeeld als u wilt weten of en wanneer er iets aan uw dak moet worden onderhouden gerepareerd of vervangen. Maar ook wanneer u ons direct nodig heeft. Wij bieden namelijk 24/7 spoedservice wanneer u last heeft van acute schade. Zo voorkomen we grotere problemen en hoge kosten. Ook zorgen we met u voor goed onderhoud en het tijdig herkennen van zaken die aangepakt moeten worden. Dit doen we door onze gratis dakinspectie, die u hier kunt aanvragen. Ook dat hoort bij ons vakmanschap en onze hoge kwaliteit.

Offerte aanvragen

Bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%